Sluiten

WE-EF - nieuwe catalogus 2020 online

25 juni 2020

WE-EF - nieuwe catalogus 2020 online

De nieuwe WE-EF catalogus 2020 staat online - nieuwe producten, nieuwe structuur, meer praktische waarde.

Buitenverlichtingstechnologie die meer doet dan alleen verlichten - de nieuwe hoofdcatalogus van WE-EF LEUCHTEN GmbH is nu beschikbaar in PDF-formaat op de website van WE-EF. Je kunt hem ook downloaden via deze link.

In het 70-jarig jubileumjaar van het bedrijf staat "nieuw" niet alleen voor de innovatieve producten die het bewezen assortiment aanvullen en uitbreiden; de structuur en het grafische ontwerp van de catalogus zijn ook fundamenteel herzien en verbeterd - altijd met het doel om aanzienlijk meer praktische waarde te bieden.

De belangrijkste wijziging in de catalogus is de nieuwe structuur. De producten zijn nu gerangschikt op hun toepassingsgebied - bijvoorbeeld architectuur, landschap, stad en systemen. Dit geeft lezers een snel overzicht van de producten die geschikt zijn voor hun projecten.

Zo biedt WE-EF voor architecturale verlichting een breed scala aan grond-inbouwarmaturen, wandarmaturen, downlights en projectoren. Onder landschap vind je bijvoorbeeld bollard armaturen en lichtkolommen om diversiteit in verlichting te bieden voor zowel open ruimtes als langs paden in parken, tuinen of rond gebouwen. Voor toepassing in stedelijke gebieden biedt het assortiment van WE-EF o.a. spankabelarmaturen en paaltoparmaturen voor straat- en terreinverlichting in de openbare ruimte.

Uiteraard worden ook de nieuwste producten van WE-EF in de nieuwe catalogus gepresenteerd. Ze bestrijken een breed scala aan toepassingen. Zo is de compacte FLC300 een geheel nieuwe projectorserie en is de FLC200-serie verder uitgebreid. Daarnaast is er de nieuwe DAC100-downlight-serie met een innovatief ontwerp, de MRY200, die het assortiment bolders uitbreidt en Eco Step Dim® Motion als een draadloze oplossing voor aanwezigheidsafhankelijke lichtregeling van straat- en terreinverlichtingsarmaturen.

Begin augustus is de nieuwe WE-EF catalogus 2020 ook beschikbaar als geprinte versie. Neem gerust contact met ons op indien u een exemplaar wenst te ontvangen.

WE EF GENERAL CATALOGUE 2020 ENG 2