Sluiten

PHOTINUS

Photinus ontwikkelt, produceert en verkoopt energie-efficiënte, zelfvoorzienende buitenverlichting op zonne-energie.

Meer dan 10 jaar ervaring in zowel ontwikkeling als productie, ondergaat elk individueel verlichtingsarmatuur gedurende vele jaren zijn eigen ontwikkelingsproces en is tot in het kleinste detail van de hoogste kwaliteit.

Photinus concurreert niet met de traditionele straatverlichting op netvoeding maar is eerder een waardevolle aanvulling met zijn vernieuwende oplossing op zonne-energie. Waar de vereiste en zinvolheid een netwerkgebaseerde oplossing om economische redenen niet kan worden gerealiseerd of oneconomisch zou zijn, ziet Photinus dit als hun toepassingsgebied met buitenverlichting op basis van zonne-energie.

Uitgebreide economische berekeningen tonen de voordelen van Photinus-verlichtingssystemen. De armaturen kosten minder bij aanschaf en hebben lagere operationele kosten gedurende de hele levensduur. De concurrentie tussen ecologie en economie wordt geëlimineerd met deze intelligente oplossingen. Doel is om lichtpunten te bieden die onvergelijkbaar flexibel zijn, gemakkelijk beschikbaar, ecologisch, met minimale milieu-impact, insectenneutraal, en kunnen worden gerealiseerd en beheerd door "gratis" zonne-energie.

Photinus wordt in België, Luxemburg en Nederland exclusief verdeeld door Axioma