Sluiten

SIMES - COLLECTIES MET HOUT, BETON EN ALUMINIUM

15 februari 2016

SIMES - COLLECTIES MET HOUT, BETON EN ALUMINIUM

SIMES komt, in aanloop naar de internationale beurs Light+Building 2016, met een nieuwe hoofdcataloog 2016-2017 op de markt. Hierin presenteert SIMES tal van nieuwe collecties, ontworpen in samenwerking met een aantal ontwerpers. Niet enkel zijn gekende assortiment in ALUMINIUM wordt uitgebreid maar nieuwe collecties met nieuwe materialen zoals HOUT en BETON worden gelanceerd.


CATALOOG

Het gloednieuwe ontwerp van de algemene SIMES-catalogus 2016-2017 bevat de breedste en meest professionele toepassingen voor uw buitenverlichtingsprojecten. De nieuwe cataloog bevat een groot aantal product updates, product nieuwigheden en uitbreidingen van bestaande reeksen.

Deze nieuwe catalogus vindt zijn oorsprong in de buitengewone samenwerking met internationale ontwerpers die een reeks van nieuwe productfamilies met innovatieve materiaaloplossingen hebben ontwikkeld namelijk BETON, HOUT en ALUMINIUM die leiden tot nieuwe materiaaluitdrukkingen.

Nieuwe hoofdcataloog SIMES 2016-2017


ONTWERPERS

Marc Sadler creëert met 'GHOST' een nieuw verlichtingsconcept: eenvoudige vormen, puur en primitief die in staat zijn een sterke emotionele impact te creëren door de totale afwezigheid van een fysiek armatuur. Namelijk, de lichtgevende uitsparing in de betonnen wand versterkt nadrukkelijk de expressie van het materiaal BETON.

Concrete collectie...

Ghost video...

Brochure Ghost...


Matteo Thun, met de collectie 'Tailored by Matteo Thun', geeft een persoonlijke interpretatie aan een selectie van bestaande productfamilies (cool, Look en Skill). De combinatie tussen de warmte van het verlichte teak HOUT en de soliditeit van het aluminium geeft de armaturen een uitermate elegante uitstraling.

Wood collectie...

Brochure Wood...


Klaus Begasse ontwierp een reeks nieuwe producten in ALUMINIUM. Deze worden gelanceerd op L+B 2016.

Aluminium collectie...