Sluiten

Overlijden collega

21 mei 2019

Overlijden collega

Met immens veel verdriet, melden wij het overlijden van onze dierbare collega Koen Bulckaen.

Op 3 maart 2016 werd bij Koen de vreselijke zenuw-spierziekte ALS vastgesteld. Koen heeft tot het laatste moment hard gevochten, maar de strijd was helaas oneerlijk. Hij is op 20 mei 2019 in het bijzijn van zijn echtgenote en twee dochters rustig ingeslapen.

Koen was 18 jaar werkzaam bij Axioma. Naast zijn functie als commerciële binnendienst voor de regio Oost-Vlaanderen, zette Koen zich ook in voor vele andere taken binnen de organisatie. Koen stond gekend als een warme, oprechte en gedreven collega, waarmee het fantastisch samenwerken was. Zijn aanstekelijke glimlach, spontaniteit, enthousiasme en grappen maakten van hem het zonnetje in het Axioma-huis.

Hij laat nu een enorme leegte achter, maar we halen energie uit de talloze mooie herinneringen.

Bedankt Koen, rust in vrede!

Axioma nv

Koen wou persoonlijk afscheid van iedereen nemen met deze pakkende woorden :

Jammer genoeg heb ik de strijd verloren. Het was niet meer te doen. Ik heb alles gegeven, maar de laatste weken was het telkens bang zijn om te stikken. Ik ben dankbaar voor de uitstekende zorg en ondersteuning die ik mocht ontvangen, in de eerste plaats van mijn liefste schat Vicky en mijn twee prachtige dochters en daarnaast allen die mij omringden.

Ik ben dankbaar voor de zoveel mooie momenten die ik gedurende mijn strijd heb mogen meemaken. Jullie hebben kunnen volgen via mijn profiel welke leuke dingen ik heb beleefd of je kon me ontmoeten op vele plaatsen, zolang het voor mij haalbaar bleef.
Nu ben ik vertrokken op mijn laatste reis... Een reis, ik weet niet waarheen, maar ik neem alle mooie herinneringen mee en zal er vertellen hoe mooi het hier wel is en hoe lief jullie allemaal zijn.

Vaarwel en tot ziens, Koen