Sluiten

NORKA - nieuwe hoofdcataloog en vernieuwde website

30 maart 2020

NORKA - nieuwe hoofdcataloog en vernieuwde website

NORKA bracht zijn nieuwe LED hoofdcataloog 2020-2021 uit én lanceerde een vernieuwde website waar u steeds de meest actuele technische productinformatie kan raadplegen.

CATALOOG

Een nieuwe LED hoofdcataloog 2020-2021 werd zonet gelanceerd door NORKA.

NORKA ontwikkelt en produceert al meer dan 70 jaar armaturen voor uitdagende en soms moeilijke omgevingsomstandigheden. Gedurende deze tijd hebben ze diepgaande expertise ontwikkeld die ze integreren in het ontwerp van de armaturen, de materiaalkeuze en de sensortechnologie die ze selecteren en ontwikkelen voor hun XARA-lichtregelsysteem. Expertise die u hoogwaardige producten en een veilige investering biedt.

Deze competenties en kennis resulteren in deze nieuwe LED productcataloog. Ontdek hun diversiteit aan armaturen voor diverse toepassingen in deze nieuwe hoofdcataloog:

WEBSITE

Wij raden jullie wel aan om steeds hun vernieuwde website te bezoeken om de meest actuele technische productinformatie te raadplegen.

Inderdaad, niet alleen een nieuwe LED hoofdcataloog maar NORKA lanceerde ook hun vernieuwde website. Men lanceerde een technische update van de website waar u veel informatie kunt vinden over de NORKA producten.

Op de website worden dagelijks een groot aantal gegevens en bestanden verwerkt. Om u in de toekomst veilig en betrouwbaar van hun diensten te kunnen voorzien, hebben zij de NORKA website geüpdatet en ook de kans gegrepen om het ontwerp aan te passen.

Neem gerust zelf even een ​​kijkje: https://norka.com/en