Sluiten

LTS - veelzijdige spot voor elke retail toepassing

28 november 2019

LTS - veelzijdige spot voor elke retail toepassing

De JETT spot van ons merk LTS is qua ontwerp en technologie, dé schijnwerper van de nieuwe generatie. Met zijn duidelijke en rechtlijnige designlijnen passen JETT-spots harmonieus in elk type winkeltoepassing. Door de hoge efficiëntie en indrukwekkende lichtsterkte van deze spots, kunt u geaccentueerde opstellingen maken in veel verschillende toepassingsscenario's.

Projectfoto JETT LTS website

MINUSBLUE TECHNOLOGIE

Deze spot kan je ook combineren met de MinusBlue technologie van LTS. Deze technologie maakt het mogelijk een natuurlijk lichtspectrum te creëren, zeer vergelijkbaar met zonlicht. Dit wordt mogelijk gemaakt door hoogwaardige LED's die ervoor zorgen dat noch rood, noch groen noch blauw licht ongepaste golflengten uitzendt. Op deze manier is het mogelijk om de voordelen van zonlicht te bereiken. Authentieke en comfortabele lichtomstandigheden worden hierdoor gecreëerd.

MinusBlue heeft een uitstekende kleurweergave-index en -kwaliteit. Deze innovatieve technologie garandeert de best mogelijke waarneming van kleuren en facetten. Daarnaast ondersteunt MinusBlue visuele prestaties met meer contrast. Het oog kan verschillende oppervlakken en structuren gemakkelijker en gedetailleerder waarnemen. Dit geldt ook voor een lagere lichtintensiteit. Vandaar dat gepresenteerde producten kunnen overtuigen met hun originele aantrekkelijke glans en materiaalkwaliteit.

Minus Blue grafieken

We willen ook benadrukken dat MinusBlue niet alleen belangrijke prikkels geeft voor een aankoopbeslissing. De lichtfactor heeft ook een directe invloed op het welzijn van de mensen die in de winkel werken. De MinusBlue-technologie biedt alle voordelen van natuurlijk licht - de best mogelijke lichtkwaliteit en perfecte afstemming op het menselijk bioritme. Op deze manier draagt MinusBlue bij tot de ideale algemene omstandigheden die op de site gelden.

Hieronder kan u reeds een aantal voorbeelden van gerealiseerde projecten bekijken waarbij deze MinusBlue technologie op de JETT spot werd toegepast met een verbluffend resultaat :

Bakkerij Bernard…
Moeder Babelutte…