Sluiten

LTS - downlight reeks FLIXX

23 november 2015

LTS - downlight reeks FLIXX

Flixx is de downlight reeks van LTS met een helder design element dat meer dan alleen licht biedt.

De FLIXX productfamilie van LTS is een volledig nieuwe LED downlight reeks.

De downlights inspireren door hun elegante uitstraling met kleuraccenten door gebruik van optionele/transparante ringen met lichteffect of decoratieve ringen in diverse uitvoeringen naar uw keuze. De brede waaier van toepassingen strekt zich uit van de richtbare accentverlichting naar de klassieke downlight voor een efficiënte basisverlichting.

De familie bestaat uit een totaal van acht inbouw downlights: vier ronde en vier vierkante vormen met een grootte beginnend bij 80 mm. De kleinste van de cirkelvormige varianten kan worden gekanteld, de tweede kleinste variant kan worden gekanteld en gedraaid. De respectievelijk grootste versies zijn uitgerust met een snelsluiting. Hier maakt een speciale veer een eenvoudige montage mogelijk en houdt de downlight in de gewenste stand.

De lichtefficiëntie van de Flixx is tot 70% beter dan die van compact fluorescerende producten. Hoogwaardig aluminium reflectoren in PRI plus spiegelende optiek voor een maximale lichtopbrengst en niet-verblindende verlichting.

Flixx zorgt ook voor een efficiënt thermisch beheer door middel van een passieve koeling.


Meer technische informatie...


Transparante lichtgevende ringen


Decoratieve ringen