Sluiten

CORONAVIRUS

18 maart 2020

CORONAVIRUS

Belangrijke mededeling i.v.m. de blijvende werking van het Axioma team in de periode van het Coronavirus COVID-19.

Beste

Betreffende de verspreiding van het Corona-virus, is onze eerste bezorgdheid uiteraard de gezondheid van onze medewerkers, onze klanten en hun familie. Maar ook de continuïteit van onze dienstverlening is van belang. Wij vinden het daarom uiterst belangrijk dat onze medewerkers veilig en verantwoord kunnen blijven werken en hebben daarvoor een resem interne afspraken gemaakt.

We volgen de laatste richtlijnen op de voet en nemen de gepaste acties om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Op dit moment is er nog weinig rechtstreekse impact op onze dienstverlening. Axioma blijft operationeel en we verwerken uw vragen en orders zoals u dat van ons gewoon bent.

Wij blijven telefonisch bereikbaar, maar vermits er een groot deel van onze medewerkers thuis werkt, is contact per e-mail het meest aangewezen.

Bij onze leveranciers kunnen op dit ogenblik de productie-eenheden nog vrij normaal blijven draaien. Ook de leveringen kunnen in onderling overleg en mits het respecteren van de nodige voorzorgsmaatregelen blijven doorgaan. Gezien de situatie kunnen levertijden soms wat uitlopen.

Al onze buitendienstmedewerkers blijven telefonisch bereikbaar en kunnen, indien nodig en mits ook hier het in acht nemen van de veiligheidsmaatregelen, nog steeds op bezoek komen.
Ze zullen wel steeds vooraf telefonisch contact opnemen. Afspraken via telefoon of video-conference worden echter ten zeerste aanbevolen.

Deze situatie kan uiteraard snel bijgesteld worden op basis van nieuwe beslissingen of ontwikkelingen. In dat geval brengen we u zo snel mogelijk op de hoogte. We doen alvast ons uiterste best om eventuele hinder tot een minimum te beperken. We rekenen hiervoor op uw begrip.

Mocht u verdere vragen hebben, kan u steeds contact opnemen met één van onze collega’s. Ze helpen u graag verder!

Let goed op uzelf, uw naasten en probeer vooral gezond te blijven!

Met vriendelijke groeten,

Het Axioma team