Sluiten

BEURS - Dag van de Openbare Ruimte 2019

20 december 2018

BEURS - Dag van de Openbare Ruimte 2019

Op 7 februari 2019 vindt in Paleis 1 van Brussels Expo, de jaarlijkse vakbeurs 'Dag van de Openbare Ruimte' in België, plaats. Ook dit jaar neemt Axioma nv deel en bent u van harte welkom op onze beursstand 2.29. Deze vakbeurs staat volledig in het teken van ontwerp, onderhoud, inrichting en beheer van de openbare ruimte.

voor wie

Het evenement is voor beleidsvoerders en ambtenaren bij lokale en regionale overheden op het gebied van openbare werken, ruimtelijke ordening, stadsontwikkeling, groenvoorziening, huisvesting en milieu & sport. Beoogde bezoekers uit de private sector zijn vooral landschapsarchitecten, vormgevers, studiebureaus, planologen, studenten en andere beroepsmatig geïnteresseerden.

Bezoekers kunnen kennismaken met de vele facetten van de openbare ruimte en krijgen op de beursvloer een actueel beeld van alle denkbare producten op het gebied van openbare ruimte zoals: groen, openbare verlichting, straatmeubilair, speeltoestellen en bestrating.

wanneer

Brussels Expo - Paleis 1
Belgiëplein 1
BE-1020 BRUSSEL

Donderdag 7 februari 09.30 - 17.00

Om de beurs en de lezingen GRATIS te kunnen bezoeken, moet u zich registreren via de hierna volgende link. U ontvangt dan direct op het door u opgegeven e-mailadres een voucher waarmee u op 7 februari gratis toegang heeft. Registreer u hier.


Axioma nv

U bent van harte welkom op onze beursstand 2.29 waar wij heel wat buitenverlichtingsarmaturen zullen voorstellen.

Hierbij even een voorsmaakje van de beursstand: