Sluiten

BEURS - Dag van de Openbare Ruimte 2017

4 januari 2017

BEURS - Dag van de Openbare Ruimte 2017

Op 1 en 2 februari 2017 vindt in Brussels Expo (Paleis 1) de jaarlijkse vakbeurs 'Dag van de Openbare Ruimte' in België, plaats. Ook dit jaar neemt Axioma n.v. deel en bent u van harte welkom op onze beursstand 5.31. Deze toonaangevende vakbeurs laat bezoekers kennis maken met de vele facetten van de openbare ruimte. Op de beursvloer krijgen bezoekers een actueel beeld van alle denkbare producten en diensten op het vlak van openbare ruimte.

voor wie

Het evenement is voor beleidsvoerders en ambtenaren bij lokale en regionale overheden op het gebied van openbare werken, ruimtelijke ordening, stadsontwikkeling, groenvoorziening, huisvesting en milieu & sport. Beoogde bezoekers uit de private sector zijn vooral landschapsarchitecten, vormgevers, studiebureaus, planologen, studenten en andere beroepsmatig geïnteresseerden.

Bezoekers kunnen kennismaken met de vele facetten van de openbare ruimte en krijgen op de beursvloer een actueel beeld van alle denkbare producten op het gebied van openbare ruimte zoals: groen, openbare verlichting, straatmeubilair, speeltoestellen en bestrating.

waar en wanneer

Brussels Expo - Paleis 1 (wijziging t.o.v. vorig jaar)
Belgiëplein 1
BE-1020 BRUSSEL

Woensdag 1 februari 10.00 - 21.00
Donderdag 2 februari 10.00 - 17.00

Om de beurs en de lezingen GRATIS te kunnen bezoeken, moet u zich registreren via de hierna volgende link. U ontvangt dan direct op het door u opgegeven e-mailadres een voucher waarmee u op 1-2 februari gratis toegang heeft. Registreer u hier.

Axioma n.v.

U bent van harte welkom op onze beursstand 5.31 waar wij heel wat buitenverlichtingsarmaturen zullen voorstellen. Dit jaar gaat de beurs door in een andere hal als voorheen, namelijk Paleis 1 maar onze locatie blijft ongeveer dezelfde!

Naast heel wat 005 gekeurde LED toestellen, kan u ook andere energiezuinige LED armaturen terugvinden uit ons gamma.