Sluiten

BEURS - Dag van de Openbare Ruimte 2016

14 december 2015

BEURS - Dag van de Openbare Ruimte 2016

Op 3 en 4 februari 2016 vindt in Brussels Expo de jaarlijkse vakbeurs 'Dag van de Openbare Ruimte' in België, plaats. Ook dit jaar neemt Axioma n.v. deel en bent u van harte welkom op onze vernieuwde stand 6.21. Deze toonaangevende vakbeurs laat bezoekers kennis maken met de vele facetten van de openbare ruimte. Op de beursvloer krijgen bezoekers een actueel beeld van alle denkbare producten en diensten op het vlak van openbare ruimte.

voor wie

Het evenement is voor beleidsvoerders en ambtenaren bij lokale en regionale overheden op het gebied van openbare werken, ruimtelijke ordening, stadsontwikkeling, groenvoorziening, huisvesting en milieu & sport. Beoogde bezoekers uit de private sector zijn vooral landschapsarchitecten, vormgevers, studiebureaus, planologen, studenten en andere beroepsmatig geïnteresseerden.

Bezoekers kunnen kennismaken met de vele facetten van de openbare ruimte en krijgen op de beursvloer een actueel beeld van alle denkbare producten op het gebied van openbare ruimte zoals: groen, openbare verlichting, straatmeubilair, speeltoestellen en bestrating.

waar en wanneer

Brussels Expo - Paleis 3
Belgiëplein 1
BE-1020 BRUSSEL

Woensdag 3 februari 10.00 - 21.00
Donderdag 4 februari 10.00 - 17.00

Om de beurs en de lezingen GRATIS te kunnen bezoeken, moet u zich registreren via de hiernavolgende link. U ontvangt dan direct op het door u opgegeven e-mailadres een voucher waarmee u op 4-5 februari gratis toegang heeft. Registreer u hier.

Axioma N.V.

U bent van harte welkom op onze vernieuwde stand 6.21 waar wij heel wat buitenverlichtingsarmaturen zullen voorstellen. Met trots stellen wij ons nieuw 005-gekeurde armatuur VFL530 met LED voor en laten jullie al kennis maken met de ZFT430 LED die binnenkort 005-gekeurd zal worden. Beide toestellen zijn energiezuinige LED armaturen van ons buitenverlichtingsmerk WE-EF.

Daarnaast stellen we ook de VLR100 LED (nieuw wandarmatuur) en de CTY150 LED (bollard), aan jullie voor. Dit alles zal gepresenteerd worden op onze nieuwe stand.