Sluiten

BEURS - 'Dag van de Openbare Ruimte' 2015

19 december 2014

BEURS - 'Dag van de Openbare Ruimte' 2015

Deze toonaangevende vakbeurs laat bezoekers kennis maken met de vele facetten van de openbare ruimte. Op de beursvloer krijgen bezoekers een actueel beeld van alle denkbare producten en diensten op het vlak van openbare ruimte.

Doelgroep

Het evenement is voor beleidsvoerders en ambtenaren bij lokale en regionale overheden op het gebied van openbare werken, ruimtelijke ordening, stadsontwikkeling, groenvoorziening, huisvesting en milieu & sport. Beoogde bezoekers uit de private sector zijn vooral landschapsarchitecten, vormgevers, studiebureaus, planologen, studenten en andere beroepsmatig geïnteresseerden.

Inhoud

Bezoekers kunnen kennismaken met de vele facetten van de openbare ruimte en krijgen op de beursvloer een actueel beeld van alle denkbare producten op het gebied van openbare ruimte zoals: Groen, Openbare verlichting, Straatmeubilair, Speeltoestellen en Bestrating.

Diegenen die op zoek zijn naar gesprekspartners om over visie, ontwerp, inrichting en beheer van openbare ruimte te klankborden, kunnen terecht bij de aanwezige studiebureaus op het gebied van Advies & Beheer en Landschapsarchitectuur & Ontwerp.

Info

Deze jaarlijkse vakbeurs vindt plaats in Brussels Expo op 5 en 6 februari 2015. Als meertalig centrum van België is Brussel de ideale locatie om de 'Dag van de Openbare Ruimte' als toonaangevend evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte te organiseren.

  • Woensdag 5 februari : 10.00 - 21.00
  • Donderdag 6 februari : 10.00 - 17.00

Om de beurs en de lezingen GRATIS te kunnen bezoeken, moet u zich registreren via de hiernavolgende link. U ontvangt dan direct op het door u opgegeven e-mailadres een voucher waarmee u op 5-6 februari gratis toegang heeft. Registreer u hier.

U bent van harte welkom op onze stand 6.25 waar wij de producten van ons buitenverlichtingsmerken waaronder WE-EF voorstellen !

Brussels Expo - Paleis 3 - Belgiëplein 1 - 1020 Brussel